Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Return ikon 365 DAGES FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
Trust ikon 4.7/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars ikon

Ønsker du at vågne op med perfekte bryn hver dag?

SPAR 50%
Kr. 1699,- I dag kun kr. 849,-
Microblading hos Klinik Hassel Beauty, værdi kr. 1699,-
Vælg antal:
   
I alt:
849 ,-
   

Beskrivelse:

Klinik Hassel Beauty giver 50 % rabat på Microblading. DEAL pris kr. 849,- (Normalpris kr. 1699,-)

Prøv Hasselbeautys professionelle microblading-behandling og få smukke, naturlige bryn, der holder i lang tid! Vores erfarne teknikere skaber individuelle bue og farve, der passer til din ansigtsform og stil. Book din tid i dag og få bryn, der stjæler opmærksomheden!

Microblading er en semi-permanent øjenbrynsmetode, hvor små, fine strøg af pigment indføres i huden med en tynd nål. Dette skaber et naturligt udseende af fyldige og veldefinerede øjenbryn. Resultatet kan vare i op til et par år. Det er en populær behandling for at opnå perfekte øjenbryn. Og hos HasselBeauty er vores microblading artist uddannet hos PhiBrows.

PhiBrows er en specifik teknik inden for microblading, der er udviklet af PhiAcademy. Det adskiller sig fra almindelig microblading ved at have et mere præcist og struktureret tilgang. PhiBrows-metoden bruger en målingsmetode kaldet "Golden Ratio" for at skabe symmetriske og naturligt udseende øjenbryn, der passer til ansigtets proportioner. Det indebærer også brugen af specielle værktøjer og pigmenter af høj kvalitet. PhiBrows-uddannede kunstnere har gennemgået omfattende træning og certificering for at sikre kvaliteten af deres arbejde.

Før behandling
Før din microblading-behandling er der nogle ting, du kan gøre for at forberede dig. Undgå at drikke alkohol eller koffein dagen før, da det kan påvirke blødningen. Undgå også blodfortyndende medicin, medmindre det er godkendt af din læge. Hvis du bruger retinol eller AHA-produkter, skal du stoppe med at bruge dem mindst en uge før behandlingen. Husk også at undgå solbadning eller solarium, da det kan påvirke resultatet.

Derudover skal du undgå botox, filler og frugtsyre-behandlinger i øjenbryns området 6 uger før din behandling.

Det er også en god idé at have en idé om, hvordan du gerne vil have dine øjenbryn formet, så du kan diskutere det med din microblading-kunstner. Husk at følge deres specifikke instruktioner forud for behandlingen.

Efter behandlingen
Efter din microblading-behandling er det vigtigt at følge nogle efterbehandlingsinstruktioner for at sikre bedst mulig heling og langvarige resultater. Undgå at berøre eller klø i området, undgå vand, sved og makeup på området i mindst de første 7-10 dage.

Du skal desuden undlade bad og at vaske ansigtet 48 timer efter behandlingen, hvorfor vi anbefaler et bad umiddelbart før din behandling.

Påfør den anbefalede efterbehandlingscreme regelmæssigt for at holde området fugtigt. Undgå også direkte sollys og undgå at bruge kemiske produkter i området. Husk at følge de specifikke instruktioner fra din microblading-kunstner, da de kan variere lidt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at spørge!

Det med småt:
Bemærk:

  • Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person.
  • Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men vi anbefaler at det bruges inden 3 måneder.
  • Dealen er gældende til: Microblading hos Klinik Hassel Beauty
  • Booking skal ske HER
  • Værdibeviset gælder som betaling.
 
Sådan gør du:


  • Når købet er gennemført, fremsendes dit værdibevis på mail/sms (find det også under "PROFIL" når du er logget ind på hjemmesiden).
  • Booking skal ske HER
  • My-Price.dk er kun formidler af tilbuddet, så har du evt. spørgsmål til tilbuddet samt reklamation eller klager, så bedes du kontakte Klinik Hassel Beauty.
  Læs FAQ.
Din garanti:
Nåede du ikke at bruge dit værdibevis?
Uanset årsag, så ombytter vi det uden gebyr til et tilgodebevis, som du kan bruge på et af vores 3 sites.

Du har naturligvis altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb med mindre andet er anført.
Find os her:
Klinik Hassel Beauty
Liflandsgade 6 kld. tv.
2300 København S
Tlf: 71 90 99 39
Email: [email protected]
Hjemmeside
Se alle deals fra:
Klinik Hassel Beauty
14 dages fuld returret
Prisen er inkl. fragt
Læs mere
Mest solgte i sidste 24 timer
Se flere tilbud
Aktive deals i samme kategori
  • Automatisk fodfil

    Få bløde fusser
    Førpris 498,-
    SPAR 50%
    249,-
    Læs mere
  • Menstruationskop

    Med en menstruationskop sparer DU mange penge
    Førpris 220,-
    SPAR 50%
    110,-
    Læs mere

VI VISER BLA. DEALS FRA DISSE SITES:


Rabat