Spar ikon KÆMPE BESPARELSER
Spar op til 80% - Hvorfor betale for meget?
Return ikon EVIGHEDS-FORTRYDELSESRET
Ja det er rigtigt nok..
Trust ikon 4.7/5 PÅ TRUSTPILOT
Stars ikon

Handelsbetingelser for deal-koeb.dkAnvendelighed

Der gælder de samme vilkår uanset om værdibeviserne er udstedt til kunden eller som et gavekort/gaveværdibevis. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for aftaler indgået mellem Deal-Koeb og kunden, i det omfang andet ikke er aftalt ved skriftlig aftale eller følger af ufravigelig lovgivning
Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m
Aftaler på websitet kan indgås på dansk. Du kan når som helst rette i din bestilling i løbet af ordreprocessen
Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen når du er logget ind samt på den kvittering, der bliver sendt til din e-mail adresse

Alder

Du skal være min. 18 år for at købe værdibeviser på Deal-Koeb.dk. Ved køb af værdibeviser på Deal-Koeb.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Informationer

Alle værdibeviser er beskrevet og gengivet så fuldstændigt som muligt. Kunden kan ikke gøre ansvar gældende over for Deal-Koeb i anledning af beskrivelserne for produkter, medmindre der er tale om væsentlige fejl. Beskrivelse af produkter kan findes på Deal-Koeb.dk.

Køb

  1. Værdibeviser købes online via www.Deal-Koeb.dk.
  2. Kort efter købet modtages pr. e-mail et købsbevis med værdikode til den oplyste leverings-email-adresse. Har du oplyst et telefonnummer vil værdikoden ligeledes blive fremsendt til dette. Det fremgår af værdibeviset, hvad der er aftalt mellem parterne.
  3. Ved kortbetaling hæves pengene ved afsendelsen af værdibeviset.
Ved bestilling af værdibeviser anmoder Deal-Koeb om oplysninger, som skal bruges i forbindelse med aftalens indgåelse.
Såfremt det ikke er muligt at efterkomme din bestilling, vil vi informere dig herom hurtigst muligt. Du har på denne baggrund ret til at annullere bestillingen.
Deal-Koeb er ikke ansvarlig for påførte skader og omkostninger, der er et resultat af, at det ikke er muligt at efterkomme bestilling af værdibeviser.

Betalinger

Følgende kort kan anvendes til køb: Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro eller American Express.

Priser

Deal-Koeb fastsætter priser for produkter i henhold til aftale med forhandleren. Alle anførte priser er vejledende udsalgspriser og inkl. moms, i det omfang, der er tale om momspligtige ydelser og eksklusiv eventuelle kortgebyrer.
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.


Ekspeditionsgebyr

I forbindelse med dit køb pålægges et ekspeditionsgebyr, der dækker over administrationsomkostninger og håndtering af køb. Ekspeditionsgebyret vil altid fremgå af prisen, før du betaler. Ekspeditionsgebyret refunderes ikke ved annullering af et køb.

Forsendelse / Gyldighed

Efter endt køb videregives ordren til den pågældende forhandler.


Forbrugerrettigheder


Kan jeg fortryde mit køb?

Her gælder købelovens regler, så du skal kontakte forhandleren og informere om din annullering/fortrydelse.

Køber skal altid betale udgifterne for returneringen, dette gælder også i de tilfælde, hvor køber aldrig afhenter varen på posthuset/pakkeshop, og hvor sælger derfor i første omgang selv kommer til at afholde udgiften. I disse tilfælde må sælger trække returneringsomkostningerne fra i det beløb, køberen skal have betalt tilbage.

Ved køb af værdikoder hvor du selv er ansvarlig for at oplyse din værdikode til forhandleren, for at ordren færdiggøres, har du som bruger 14 dages fuld returret, med mindre andet er tilføjet i "Det med småt" teksten på tilbuddet.

Ved annullering bedes du kontakte os pr. mail eller via vores kontaktformular på hjemmesiden, oplys værdikoden. Sker annulleringen inden for de 14 dage fra købsdato, bliver det fulde beløb krediteret og tilbageført til der, hvor beløbet er trukket fra. For at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort, kan et beløb ikke krediteres til et andet kreditkort end det anvendte, ej heller en bankkonto.

Er der gået mere end 14 dage fra købsdato, kan du få beløbet indsat på din Deal-Koeb dealkonto (gebyrfrit).

Håndtering af personoplysninger

De data, som Deal-Koeb registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er Deal-Koeb. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.
Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Ansvar

Deal-Koeb er ikke erstatningsansvarlig for skade i enhver henseende, medmindre skaden er forårsaget af grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra Deal-Koeb´s side. Deal-Koeb kan derfor ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.
For misforståelse, forsinkelse eller ikke ordentligt formidlede bestillinger eller meddelelser som følge af brug af internettet eller andre kommunikationsformer i udvekslingen mellem dig og Deal-Koeb, er Deal-Koeb ikke ansvarlig, med mindre der er tale om grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra Deal-Koeb´s side.
I forbindelse med den oplevelse, der er knyttet til Deal-Koeb (der er et værdibevis/gavekort) fraskriver Deal-Koeb sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved produkter. Denne ansvarsfraskrivelse gælder generelt for enhver form for misligholdelse fra Leverandørens side, således at Køberen eller Deal-Koeb´s modtager kun kan rette et evt. krav mod Leverandøren af ydelsen. Deal-Koeb er således alene formidler af værdibeviset/gavekortet og det hertil knyttede produkt. Deal-Koeb har ikke andel i leveringen af produktet.
Ved Køberens accept af disse vilkår kan Deal-Koeb i Danmark ikke gøres erstatningsansvarlig efter erstatningsansvarsloven eller almindelige erstatningsretlige principper i øvrigt for noget tab, som Køberen eller Deal-Koeb´s modtager måtte lide som følge af anvendelsen af Deal-Koeb.
Deal-Koeb's værdibeviser/gavekort købt i Danmark samt betingelserne herfor er udarbejdet i overensstemmelse med og omfattet af dansk ret. Enhver tvist om rettigheder til eller uenigheder om indholdet i en Deal-Koeb eller øvrige tvister omkring forståelsen af disse vilkår eller indholdet af en Deal-Koeb i øvrigt skal indbringes for Byretten i Odense som rette værneting, med adgang til henvisning og anke i overensstemmelse med bestemmelserne i retsplejeloven.
Køberens henvendelse til Deal-Koeb på internettet og køb på internettet betragtes som Køberens personlige henvendelse på Deal-Koeb's forretningssted i Danmark.

Værneting

Aftalen er underlagt dansk ret.
En eventuel tvist mellem Deal-Koeb og kunder skal afgøres efter dansk ret, med byretten i Odense som aftalt værneting med sædvanlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik her

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker det, kan du modtage et nyhedsbrev fra webshoppen – så får du besked om nye produkter, konkurrencer og gode tilbud. Når du handler i webshoppen, bliver du tilmeld til vores nyhedsbrev, du kan også gøre det på vores hjemmeside uden at købe noget.
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet.

Ved at tilmelde dig vores nyhesbrev giver du deal-koeb.dk tilladelse til at sende emails og sms beskeder med relevante tilbud.

Kontakt os på vip@deal-koeb.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din ordre eller produkter.

Du kan også ringe på telefon:
+45 88 88 60 88 mandag – fredag klokken 10.00-14.00

Kontaktoplysninger

Save Nordic ApS
Slettensvej 65 (Hal 1)
5270 Odense N
CVR: 37566721
E-mail: info@Deal-Koeb.dk


VI VISER BLA. DEALS FRA DISSE SITES:


Rabat